Zoom Auto

Zoom Auto – Mașină în Credit – un vis îndeplinit

Procurarea unei mașini este un eveniment destul de important în viața fiecărui adult, însă uneori posibilitățile financiare sunt limitate și ești nevoit să mai aștepți până vei aduna suma necesară pentru a face o astfel de achiziție. Dar cât ești dispus să mai aștepți pentru a-ți îndeplini visul? Ce metode de rezolvare a problemelor tale financiare va fi potrivită pentru tine? Exact, una din acele metode este creditul auto.

Cu instrumentul financiar Zoom Auto îți procuri mașina visurilor tale în cel mai scurt termen posibil. Îți oferim 75% din valoarea automobilului sau îți finanțăm achiziționarea acestuia, cu o contribuție din partea ta de minim 25%. Dobânda anuală a împrumutului auto este de 20%. Doar cu buletinul de identitate, completează cererea de solicitare, iar decizia va fi luată în 15 minute. În privința banilor nu trebuie să-ți faci griji, pentru că îi vei primi chiar în aceeași zi în numerar sau pe contul bancar. 
În plus, dacă ai un venit stabil (nu neapărat unul oficial) și o istorie creditară satisfăcătoare, îți oferim și o reducere la dobânda anuală.

Zoom Auto – Credit cu garanție auto

A doua posibilitate pe care ți-o oferă instrumentul financiar Zoom Auto este creditul rapid cu garanția automobilului. În cazul în care deja deții un automobil, însă ai nevoie de o sumă de bani pentru nevoi personale și nu numai, noi îți propunem o variantă a unui împrumut cu gaj auto. Poți alege perioada dorită de rambursare între 1 și 60 luni și suma creditului până la 400.000 lei. Doar cu buletinul de identitate sau pașaportul tehnic obții banii și îți satisfaci rapid toate necesitățile financiare. Pentru mașina personală nu trebuie să-ți faci griji pentru ea rămâne la tine, te poți folosi de autovehicul indiferent de suma pe care ai solicitat-o. Un împrumut pentru nevoi personale cu garanție auto de la Zoom Credit este soluția perfectă în realizarea viselor tale.

 

Beneficiile

  • În 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică
  • Mașina rămâne la tine
  • Obține banii în aceeași zi

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.