Zoom Business

Credite pentru afacerea ta

Visezi să-ți dezvolți afacerea, însă nu ai la dispoziție resurse financiare suficiente pentru utilaje sau materiale? Sau poate vrei să lansezi o afacere și ai deja un plan de Start Up bun, dar nu știi unde poți găsi finanțare? Te gândești să apelezi la o companie de creditare nebancară? Îți dai seama foarte bine că dezvoltarea unei afaceri implică o mulțime de riscuri atât financiare, cât și de realizare. Vrei să fii sigur că afacerea ta se va menține pe poziții bune? Atunci trebuie să-i creezi o bază bună și să nu uiți de două aspecte importante: calitate înaltă și finanțare. 

Ce faci când ai nevoie de o finanțare pentru dezvoltarea întreprinderii tale sau pentru lansarea acesteia? Te adresezi la prieteni, familie sau bănci pentru un credit cu o dobândă deloc avantajoasă? Ei bine, probabil deja știi răspunsul corect la întrebarea care te macină. Soluția optimă de finanțare este un credit nebancar pentru afacerea ta. Și aici Zoom Credit îți vine în ajutor cu produsul său financiar Zoom Business. Te ajutăm în finanțarea întreprinderii tale și te ajutăm să crești atât profesional, cât și economic.

Poți beneficia de un împrumut rapid pentru afacere dacă te încadrezi în următoarele categorii de beneficiari:

  • Persoane fizice autorizate (notari, experți judiciari, interpreți, avocați etc.)
  • Persoane fizice care își desfășoară activitatea de antreprenor
  • Persoane juridice (societăți comerciale)
  • Gospodării țărănești
  • Întreprinderi individuale

Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului până la 400.000 lei și perioada dorită până la 36 de luni. Pachetul necesar de documente este minim, iar decizia de acordare a creditului pentru afacere este luată timp de 30 minute. Cu o dobândă anuală avantajoasă și fără comisioane ascunse sau alte taxe suplimentare, primești banii în aceeași zi, în numerar, în oficiul companiei noastre sau pe cardul bancar personal sau al întreprinderii tale.

Cu Zoom Business îți îndeplinim visele și te ajutăm să finanțezi proiectele afacerii tale în cel mai scurt timp. Nu e timp pentru așteptare! E timpul pentru realizare!

 

Beneficiile

  • În 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică
  • Obțineți banii în ziua aceea

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.