Zoom Consum

Credit de consum pentru familia ta

Nu îți ajung bani pentru reparația la care visezi de ani buni? Vă doriți o nuntă ca-n povești, dar împreună cu partenerul/partenera nu ați reușit să adunați suma potrivită pentru acest eveniment? Nu te întrista! Zoom Credit este aici să-ți îndeplinească toate visele cu ajutorul pachetului de împrumut rapid Zoom Consum.

Uită de cozile infinite la ghișeele băncilor, de mina nemulțumită de dimineață a angajaților și de ”pauzele de masă” mereu inoportune. Acum poți obține un credit doar cu buletinul, rapid și fără formalități inutile. Indiferent că ai venituri din salariu, pensie, chirii sau alte venituri lunare cu caracter permanent sau semi-permanent, dacă ai vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani, îți oferim oportunitatea să-ți îndeplinești visele mai rapid decât crezi.

Îți rămâne doar să completezi cererea online pentru credit, folosind doar datele din buletin, iar decizia va fi luată în 30 de minute. La o dobândă avantajoasă, vei primi banii cash în oficiu sau direct pe cont. Nu mai visa la mobilă nouă, un telefon mai bun sau studii de calitate. Toate acestea pot deveni realitate împreună cu Zoom Credit.

Nu rata șansa să-ți satisfaci toate necesitățile financiare cu ajutorul creditelor nebancare, fără adeverință de salariu și comisioane ascunse. Poți alege suma creditului de la 1000 – 40000 mii lei și perioada dorită între 12 și 24 de luni, dacă ai venituri semi-permanente, cu rata dobânzii la de la 3.5% până la 2,5% lunar. Comisionul de acordare a creditului simplu va fi de 0 %. Această ofertă de creditare nu necesită nici un fel de garanții. Ai nevoie doar de o fotografie a buletinului, pe care o vei încărca direct pe site-ul companiei, și de un email personal. În doar jumătate de oră, cât îți savurezi cafeaua de dimineață, vei primi SMS și o scrisoare de confirmare a creditului tău.

Debitorul poate rambursa anticipat creditul, iar în  cazul  rambursării  anticipate  a  creditului,  Clientul achită Organizație de creditare nebancară un comision în mărime de 1% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată şi rezoluțiunea convenită a contractului de credit este mai mare de un an și 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată și data convenită pentru rezoluțiunea contractului de credit nu este mai mare de un an. Penalitatea în caz de întîrziere 0.04% din suma acordată.

Nu mai pierde timpul pe cozile interminabile la bănci ca să obții un credit de consum pentru necesitățile tale financiare. Completează cererea online și primește banii în câteva minute.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.