Zoom Ipoteca

Crearea unei familii este o adevărată fericire, în special atunci când vă mutați într-un apartament nou și sunteți gata pentru o nouă viață. Însă ce e de făcut când acest vis nu poate fi îndeplinit, din cauza unui buget mic sau a unui capital care nu este de ajuns pentru construcția, procurarea sau renovarea unui apartament? Nu e cazul pentru panică sau disperare, deoarece un credit ipotecar fără avans este tocmai ceea de ce are nevoie noua ta familie. Dar înainte de a purcede la obținerea acestuia, te informăm scurt prin ce se deosebește un credit ipotecar de creditul imobiliar. Află că împrumutul imobiliar se poate garanta și cu ipotecă pe alte imobile, în timp ce creditul ipotecar se garantează obligatoriu cu ipoteca pe imobilul pentru care s-a acordat creditul.

Îndeplinește-ți visul astăzi împreună cu Zoom Credit. Îți oferim 75% din valoarea apartamentului sau îți finanțăm procurarea acestuia, cu o contribuție din partea ta de minim 25%. Dobânda anuală efectivă a produsului Zoom Ipoteca variază de la 28,26% până la 31,8%, iar rata dobânzii este fixă și constituie 16% anual sau 1,33% lunar. Comisionul de acordare este de 0%, iar cel de rambursare de 1% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată şi rezoluțiunea convenită a contractului de credit este mai mare de un an și 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată și data convenită pentru rezoluțiunea contractului de credit nu este mai mare de un an. Penalitatea în caz de întîrziere este 0.04% din suma acordată. Nu trebuie să-ți faci griji pentru cheltuielile suplimentare de acordare a împrumutului ipotecar pentru că acestea nu sunt percepute la Zoom Credit. 

Credit Ipotecar de la Zoom Ipoteca – Avantajele tale

Ai cea mai mare perioadă de rambursare a creditului și poți rambursa banii în 120 de luni. Beneficiezi de un împrumut rapid cu până la 600.000 de lei pentru apartament de la Zoom Credit și ai o perioadă lungă de timp în care poți să returnezi banii, iar rata lunară va fi implicit mai mică. Astfel, achitarea acestui credit nu îți va afecta foarte mult bugetul lunar.

Apropo, dacă ai un venit stabil (nu neapărat oficial) și o istorie creditară satisfăcătoare, vei primi o reducere considerabilă la dobânda împrumutului tău. Cu siguranță nu ai vrea să ratezi șansa de a-ți procura un apartament personal.

Doar știi că băncile se bazează pe salarii oficiale atunci când acordă împrumuturi ipotecare. Acestea solicită adeverințe de venit și alte acte care necesită așteptare lungă în holul instituțiilor de stat. Cu produsul Zoom Ipoteca, îți oferim flexibilitate prin acceptarea unei game largi de venituri – salarii neoficiale, pensii, chirii, activități independente și altele. Nu mai e nevoie să pierzi timpul pe formalități inutile, pentru că îți oferim oportunitatea să-ți procuri/să construiești/să renovezi apartamentul visurilor tale fără bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci e să completezi cererea pentru credit online chiar aici, pe site-ul companiei, și să alegi termenul dorit de rambursare, iar noi îți îndeplinim visul în jumătate de oră.

 

Beneficiile

  • Răspuns rapid la aplicare.
  • Cea mai avantajoasă dobândă pe piața imobiliară
  • Să ai în proprietate un bun mobil pentru Zoom Auto și Zoom Ipotecă

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.