Condiții de creditare

Știm că timpul tău costă bani și nu vrei să-l irosești pe formalități inutile la bănci pentru a obține un împrumut pentru nevoi personale, apartament sau mașină. Tocmai de aceea, un credit online este o modalitate eficientă de a rezolva dificultățile financiare neprevăzute. Poți beneficia de un împrumut rapid de la Zoom Credit, doar accesând site-ul companiei. E destul să utilizezi telefonul, laptopul sau tableta pentru a depune cererea online. În doar 30 de minute obții confirmare prin SMS. Iar pentru a semna contractul și a-ți primi banii cash sau pe cardul bancar, trebuie să te prezinți în oficiul nostru de pe bd. Decebal 76/4, et.2.

Dacă ai nevoie de bani urgent, înainte de a trimite solicitarea, asigură-te că îndeplinești în totalitate condițiile de creditare: 

  • Ai vârsta minimă de 21 ani și maximă de 70 de ani (nu este obligatoriu să fii angajat oficial); 
  • Ai buletin de identitate valabil; 
  • Ai număr de telefon activ; 
  • Ai un card activ în lei, eliberat de orice bancă din Republica Moldova (în cazul în care vrei să primești banii pe card); 
  • Ai o istorie creditară satisfăcătoare și ne comunici date veridice; 
  • Ai capacitatea financiară de a onora în termen obligațiile contractuale.

Dacă ești încrezut că posibilitățile tale satisfac condițiile noastre de creditare, atunci fii sigur că cererea ta de credit nebancar va fi procesată în cel mai scurt timp și poți să nu-ți mai faci griji în privința problemelor financiare.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.