Cum rambursezi

Când obții un credit nebancar în Moldova, acesta implică, cel puțin la companiile de microfinanțare respectabile, și un proces de rambursare simplu, rapid, comod. De aceea îți propunem trei moduri de a rambursa împrumutul. Poți alege oricare din aceste trei, indiferent de orarul tău de muncă și disponibilitatea timpului. Iată cum și unde poți efectua procedura de rambursare:

  • Orice filială Moldindconbank (Web Banking)

Poți returna lunar creditul la casa oricărei filiale Moldindconbank situate în sectorul sau raionul în care locuiești. Este nevoie să ai cartonașul de achitare și buletinul de identitate. Sau, fără a ieși din casă, poți achita creditul doar cu buletinul în fața laptopului sau tabletei. Astfel, nu vei pierde timpul în cozile infinite și nu vei avea bătăi de cap în privința formalităților de rambursare. 

  • Prin terminale de plată

Prin terminalul de autoservire, poți rambursa banii rapid, aflându-te în oraș cu treburi personale. Banii vor ajunge în contul companiei în câteva secunde, iar tu vei primi SMS de confirmare. Este o metodă rapidă și comodă, pentru că terminalele sunt amplasate în multe zone publice și accesibile. Creditele rapide și achitarea eficientă a acestora este prioritatea companiei noastre.

Cum achiți creditul prin terminalele de plată?

  1. Găsește cel mai apropiat terminal în sectorul tău; 
  2. Selectează „Servicii financiare” din meniul terminalului; 
  3. Alege logo-ul Zoom Credit de pe ecran; 
  4. Selectează „Achitare credit”, apoi indică codul tău personal din buletin; 
  5. Introdu suma afișată și apasă pe butonul „Achitați”.

 

  • La oficiul nostru

Alegând să soliciți un credit online, bineînțeles că nu vrei să suporți cheltuieli suplimentare pentru acordarea acestuia. Tocmai de aceea poți rambursa creditul fără comisioane ascunse și să te apropii la oficiul nostru de pe bd. Decebal 76/4, et. 2. Avem ușile deschise pentru tine de luni până vineri, între orele 09.00 – 18.00. Te deservim cu profesionalism și îți garantăm achitarea rapidă și eficientă a împrumutului.

”Atenție! Un credit implică răspunderea Dvs. juridică şi trebuie să fie restituit. Verificaţi capacitatea Dvs. de plată înainte de a semna contractul.”

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.