Întrebări frecvente
De ce să aleg Zoom Credit?
Pentru că ne pasă de timpul tău și de problemele tale financiare, suntem aici să te ajutăm cât mai rapid să le rezolvi cu ajutorul creditelor de consum. Vino la Zoom Credit și beneficiază de credit de consum la dobândă avantajoasă. Nu mai e nevoie să stai la coadă ca să-ți petreci vacanța de vis. Completează cererea online și nu-ți irosi nervii pe formalități inutile. Îți oferim un credit doar cu buletinul, fără comisioane ascunse, iar banii îi primești chiar în aceeași zi. Ai posibilitatea să-i primești cash, în oficiu, sau direct pe contul tău.
Ce înseamnă un credit de consum?
Un credit de consum este un împrumut solicitat unei instituții bancare sau de microfinanțare, pe care nu ești obligat să-l justifici. Acesta poate fi garantat printr-un gaj sau negarantat, în dependență condițiile stipulate în contract și de suma împrumutului rapid.
Cum aplic pentru un credit rapid?
Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i întreprinzi pentru a beneficia de un împrumut online: •Alege suma dorită de la 1000 până la 200.000 lei și perioada de la 1 până la 36 luni cu ajutorul calculatorului, din partea dreaptă a paginii. •Completează formularul cu datele personale. Îți va lua până la 5 minute. Și dacă dorești să primești banii pe card, atunci introduci și datele cardului tău bancar. •Primește confirmarea și semnează contractul online. Solicitarea ta va fi procesată rapid, până la 30 de minute. Apoi semnează contractul online printr-un cod unic transmis la fel prin sms. •Primește banii direct pe card tău bancar sau ridică creditul rapid în numerar în oficiul companiei de pe bd. Decebal 76/4, et. 2.
Care sunt cerințele pentru un împrumut nebancar?
Iată care sunt condițiile de creditare a unui împrumut cu buletinul de la Zoom Credit: • Să ai vârsta minimă de 21 ani și maximă de 70 de ani (nu este obligatoriu să fii angajat oficial); • Să ai buletin de identitate valabil; • Să ai număr de telefon activ; • Să ai un card activ în lei, eliberat de orice bancă din Republica Moldova (în cazul în care vrei să primești banii pe card); • Să ai o istorie creditară satisfăcătoare și să ne comunici date actuale; • Să ai capacitatea financiară de a respecta în termen obligațiunile contractuale.
De ce am nevoie pentru a obține un credit ipotecar/imobiliar?
Ca să obții un credit ipotecar sau imobiliar, de exemplu, pentru renovare trebuie să deții în proprietate un bun imobil (apartament, casă sau teren). Iar în cazul în care dorești să-l achiziționezi trebuie să nu ai obligațiuni restante și să prezinți sursa venitului pentru ultimele trei luni. Astfel, îți oferim 75% din valoarea apartamentului sau îți finanțăm procurarea acestuia, cu o contribuție din partea de minim 25%.
Cum obțin un împrumut ca să-mi asigur mașina?
Ca să beneficiezi de un credit pentru asigurarea auto trebuie să deții în proprietate un autoturism, să ai buletinul de identitate valabil, să nu ai obligațiuni restante și să prezinți sursa venitului pentru ultimele trei luni.
Care este suma maximă pentru un împrumut rapid?
Suma maximă a unui credit este de 400.000 lei.
Unde se află oficiul vostru?
Oficiul nostru se află în Chișinău, sectorul Botanica, bd. Decebal 76/4, et.2.
Cum și unde ridic creditul?
După ce solicitarea ta a fost acceptată și ai fost contactat printr-un SMS sau prin telefon de către reprezentantul companiei, trebuie să te prezinți la companie pentru a semna contractul și a primi banii în numerar, la oficiul companiei noastre, sau direct pe contul tău bancar.
Pot să mă folosesc de mașină, dacă am lăsat-o în gaj?
Bineînțeles că poți. Beneficiind de un credit cu automobilul în gaj, te poți folosi de acesta pe tot parcursul termenului de rambursare.
Este necesar să fiu angajat oficial pentru a beneficia de un credit?
Nu este obligatoriu să fii angajat oficial pentru a beneficia de un împrumut fără lucru oficial. Oferim credite tuturor celor care au și alte surse de venit decât cel oficial: pensii, dividende, drepturi de autor, etc.
În cât timp primesc răspunsul după depunerea cererii?
În 30 de minute după trimiterea cererii online vei primi un răspuns de la reprezentanții companiei, după care vei putea să-ți primești banii în aceeași zi când te vei prezenta la oficiu pentru semnarea contractului.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.