Zoom Express 0%

Problemele financiare ne pot lua prin surprindere, niciodată nu poți fi pregătit pentru ele. Dar, cum ar fi dacă le-ai putea rezolva în doar câteva minute, fără cheltuieli suplimentare? Cu serviciul Zoom Express este posibil, întrucât beneficiezi de 0% dobândă la primul împrumut rapid, de până la 5000 de lei. Zoom Credit îți pune la dispoziție soluții simple și avantajoase pentru cheltuielile neprevăzute.

 

Acum, nu mai trebuie să pierzi ore în șir în căutarea unor sume mici de bani. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, să selectezi suma de care ai nevoie și perioada de rambursare. În funcție de ultima, se va schimba procentul dobânzii. 

Important: Dacă ești client nou și alegi să rambursezi creditul rapid în 30 de zile, nu va trebui să achiți nimic suplimentar - cât iei, atât întorci. În cazul în care deja ai beneficiat de serviciile noastre, procentul de restituire va fi minim, doar 10 %, fără comision de acordare și fără alte taxe suplimentare.

După ce ai completat formularul și ai încărcat o fotografie a buletinului, decizia de acordare a împrumutului nebancar va fi luată timp de 30 de minute. Scopul nostru este să te ajutăm în acoperirea cheltuielilor neprevăzute, cât mai comod și rapid posibil.

 

Exemplu reprezentativ - Zoom Express - Client nou

Urmează să ai un eveniment important în familie sau plănuiești să faci o mică reparație în locuință, dar s-a întâmplat să rămâi fără bani. Până la salariu mai ai două săptămâni, probabil și mai mult. La Zoom Credit găsești soluția perfectă pentru astfel de situații. Serviciul financiar Zoom Express te va ajuta să creezi clipe memorabile împreună cu cei apropiați sau să-ți creezi confortul bine meritat.

Presupunem că ești client nou și ai nevoie de 4000 de lei. Dacă alegi să rambursezi timp de o lună, atunci nu va fi nevoie să achiți niciun comision suplimentar, deoarece creditul online este oferit fără dobândă. Prin urmare, la expirarea termenului de 30 de zile, vei întoarce exact suma inițială.

 

Exemplu reprezentativ - Zoom Express - Client Fidel

În condițiile care ai luat anterior împrumuturi de la Zoom Credit, procentul de rambursare va constitui 10%. De exemplu, ai nevoie de 1000 de lei pentru a-ți administra un tratament important. Află că vei avea de rambursat doar 1100 lei pe lângă suma împrumutului.

Zoom Credit este mereu un colac de salvare și îți oferă credite fără garanții când ai nevoie urgent de bani. Suntem alături de tine!

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.