Credit pentru automobil

 

Ne place confortul și ne obișnuim foarte repede cu el, în special atunci când avem de făcut o mulțime de lucruri prin oraș, însă prea puțin timp pentru toate activitățile plănuite. Pleci dis-de-dimineață la serviciu, trebuie să duci copiii la școală și nu reușești cu transportul public nicidecum. În astfel de cazuri, o mașină ar fi o soluție potrivită pentru tine și familia ta. Și ce să faci când nu ai suficienți bani ca să achiziționezi un autovehicul? Noi, cei de la Zoom Credit, am găsit o rezolvare perfectă pentru tine. Îți propunem un automobil în credit cu rata dobânzii avantajoasă și fără comisioane ascunse.

Cu ajutorul instrumentului financiar Zoom Auto beneficiezi de un împrumut auto care va acoperi 75 % din costul automobilului, iar contribuția ta va constitui doar 25 %. Rata dobânzii a acestei oferte de creditare este de 20 % anual, iar comisionul de acordare constituie 0 %. Poți alege termenul dorit de rambursare de la 1 până la 60 luni și suma creditului până la 400.000 lei. Decizia va fi luată în 15 minute și vei primi banii în aceeași zi. Asigură familiei tale confortul bine meritat împreună cu Zoom Auto!

Debitorul poate rambursa anticipat creditul, iar în  cazul  rambursării  anticipate  a  creditului,  Clientul achită Organizație de creditare nebancară un comision în mărime de 1% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată şi rezoluțiunea convenită a contractului de credit este mai mare de un an și 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată și data convenită pentru rezoluțiunea contractului de credit nu este mai mare de un an. Penalitatea în caz de întîrziere 0.04% din suma acordată.

În plus, dacă ai un venit stabil (nu neapărat unul oficial) și o istorie creditară satisfăcătoare, primești o reducere considerabilă la rata dobânzii de aparține împrumutului tău. Confortul niciodată nu a fost atât de accesibil ca acum.

Exemplu reprezentativ – Mașină în Credit

Să presupunem că nu-ți ajung 65.000 lei pentru a procura un automobil nou din salon, cu piese standarde din uzină. Ești dispus să rambursezi această sumă în 12 luni. Zoom Auto îți acordă acest credit cu dobânda anuală efectivă de 35.14%, cu rata lunară de 6502,17 lei. Astfel suma totală spre plată va constitui 78.026,04 lei.E destul să completezi cererea online și să încarci fotografiile buletinului de identitate pentru a beneficia de suma necesară. Într-un singur an vei rambursa creditul pentru automobil și te vei bucura de achiziție împreună cu familia încă mulți ani înainte. Cu Zoom Credit fii sigur că confortul tău e în mâini bune. 

 

Beneficiile

  • În 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică
  • Mașina rămâne la tine
  • Obține banii în aceeași zi

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.