Credit pentru asigurare auto

 

Fiind șofer sau șoferiță, niciodată nu știi ce te așteaptă pe drumurile țării noastre. Orice se poate întâmpla în timpul unei simple călătorii prin oraș sau în afara acestuia. Accidentele frecvente sau drumurile distruse ne pun pe gânduri atunci când avem o mașină și aceasta se poate strica oricând. Astfel de reparații nu costă puțin și ești nevoit să scoți din buzunar sume suplimentare pentru a rezolva această problemă. Te întrebi de unde poți împrumuta bani rapid? Băncile acordă sume mari doar cu anumite condiții, solicitând un pachet de acte, unul dintre care e adeverința de venit. Cu siguranță nu ai timp să aduni o mulțime de documente pentru o sumă de care ai nevoie urgent ca să-ți repari mașina în urma situațiilor asigurate facultativ. Un împrumut pentru asigurarea automobilului este ceea de ce ai nevoie în această situație.

Cu produsul Zoom Auto beneficiezi de suma necesară ca să-ți asiguri autovehiculul și să nu-ți mai faci griji de situațiile neprevăzute. Ai posibilitatea să alegi asigurarea dorită pe o perioadă între 1 și 60 luni și suma până la 400.000 lei. Îți finanțăm asigurarea facultativă (Casco, Carte Verde) fără să achiți nimic în plus. Rata dobânzii și comisioanele constituie 0%. Acest tip de asigurare prevede asumarea de către companie a riscului ce poate surveni odată cu producerea cazului asigurat (accident, calamitate naturală, furt etc).

Apropo, dacă ai un venit stabil, nu neapărat unul oficial, și o istorie creditară satisfăcătoare, obții și o reducere la dobânda împrumutului tău.

Exemplu reprezentativ de credit pentru asigurarea auto

Ai suferit un accident ușor în timp ce te deplasai regulamentar și ai nevoie de 50.000 lei pentru a repara părțile deteriorate ale mașinii? Serviciul Zoom Auto îți finanțează asigurarea facultativă rapid și fără multe bătăi de cap. De exemplu, poți rambursa această sumă în 25 de luni. Astfel, vei scoate din buzunar exact 3000 de lei. Poți primi asigurarea exact atunci când ai nevoie, fără costuri suplimentare, și o poți achita în lunile ce urmează. Ești asigurat astăzi, dar achiți peste o lună. Nu lăsa ca producerea cazului asigurat să-ți golească total buzunarele sau să-ți cauzeze un stres enorm. Asigură-ți mașina și dormi liniștit, de restul se va ocupa Zoom Credit.

 

 

Beneficiile

  • În 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică
  • Mașina rămâne la tine
  • Obține banii în aceeași zi

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.