Cedit cu automobilul în gaj

Știm cât de important este timpul când ai de rezolvat urgent niște probleme financiare care nu pot sta în așteptare până la ziua salariului. Cauți metode eficiente de a scăpa de bătăi de cap, însă nu găsești suma necesară, de exemplu, pentru a închide niște datorii pentru reparația garajului sau apartamentului. Atunci un credit rapid online este cea mai bună variantă. Și dacă deții un autoturism, iar suma de care ai nevoie e destul de mare, atunci nu trebuie să-ți faci griji în privința acordării urgente unui astfel de împrumut. Un credit cu automobil în gaj îți va asigura o dobândă avantajoasă și te va scuti de comisioane ascunse sau alte cheltuieli suplimentare. 

Cu Zoom Auto vei beneficia de un împrumut rapid cu garanție auto și îți vei rezolva rapid toate dificultățile financiare. Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului de până la 400.000 lei și termenul dorit de rambursare a creditului de la 1 până la 60 luni. Cu un comision de acordare de 0% rata dobânzii anuale va fi de 20 %. Astfel, vei fi scutit de cheltuieli suplimentare și vei economisi resurse bănești în bugetul familiei. Completează cererea online direct pe site-ul companiei, iar noi îți oferim răspunsul în 30 de minute. Primești banii în aceeași zi în numerar în oficiul companiei sau pe cardul tău bancar, iar automobilul rămâne la tine pe tot parcursul termenului de rambursare.

Apropo, dacă ai o istorie creditară satisfăcătoare și un venit stabil, nu neapărat unul oficial, poți obține o reducere considerabilă la rata dobânzii creditului tău.

Exemplu reprezentativ – Credit cu automobil în gaj

Să presupunem că ai nevoie de 100.000 lei pentru a achita niște datorii ce s-au adunat într-un timp lung, însă e nevoie să le achiți urgent pentru a evita problemele ulterioare. Ai analizat posibilitățile tale financiare și ai înțeles că poți să rambursezi suma în 20 luni. Astfel, lunar va trebui să scoți din buzunar 6670 lei pentru că dobânda anuală efectivă a împrumutului cu garanție auto este de 35%, iar suma totală spre plată va constitui 133.400 lei. În cele 20 de luni nu vei avea de achitat nici un comision ascuns sau procente suplimentare. Zoom Credit te ajută să-ți acoperi toate datoriile în cel mai scurt timp fără probleme și formalități inutile.

 

 

Beneficiile

  • În 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică
  • Mașina rămâne la tine
  • Obține banii în aceeași zi

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.