Credit comercial

 

Ai decis că vrei să începi o afacere, dar nu știi de unde să te pornești și cum să procedezi? Află că întâi de toate trebuie să calculezi toate cheltuielile pe care le solicită mica ta afacere și să fii sigur de mijloacele financiare pentru a putea lansa activitatea. Unde poți face rost de finanțe sigure ca să-ți dezvolți afacerea și să te bucuri de veniturile pe care ți le aduce aceasta? Ei bine, îți aducem la cunoștință că poți beneficia de un credit comercial care te ajută la soluționarea rapidă a problemelor tale financiare.

Un credit comercial este un împrumut acordat de către o companie de creditare nebancară pentru a sprijini micile afaceri și a participa activ la dezvoltarea acestora. Într-o piață în care băncile acordă împrumuturi tot mai greu pentru simplii antreprenori, iar procedurile sunt complicate, și de cele mai multe ori decizia de aprobare este luată până la câteva săptămâni, micile afaceri au de suferit foarte multe, luând în considerare situația economică. Proprietarii de afaceri sunt în căutare de finanțări care ar rezolva rapid problemele bănești, fără prea multe bătăi de cap legate de birocrație. În această situație, creditele pentru afaceri sunt o soluție perfectă pentru dezvoltarea micilor întreprinderi.

Împrumut rapid pentru afacerea ta

Cu produsul Zoom Business, creat pentru finanțarea afacerii tale, venim cu o contribuție considerabilă la dezvoltarea activității pe care intenționezi să o desfășori în cadrul întreprinderii tale. Ai oportunitatea să alegi suma creditului până la 200.000 lei și termenul de rambursare dorit până la 36 de luni. Cu o dobândă avantajoasă și fără comisioane ascunse, beneficiezi de un împrumut rapid nebancar chiar în aceeași zi. Tot ce trebuie să faci e să depui cererea online sau să telefonezi reprezentanților noștri care te vor consulta și te vor ajuta să depui solicitarea pentru creditul de care ai nevoie.

Banii îi poți ridica în numerar în oficiul companiei sau îi poți primi direct pe cardul bancar personal sau al companiei tale. Nu mai sta în cozile interminabile la bănci ca să obții suficienți bani pentru lansarea proiectelor importante pentru afacerea ta.

Cu Zoom Business afacerea ta va prospera în cel mai scurt timp!

 

Beneficiile

  • În 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică
  • Obțineți banii în ziua aceea

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.