Credite pentru afaceri mici

 

O afacere mică necesită un mecanism de sprijin financiar bine stabilit pentru a putea activa cât mai eficient. Ca director de afacere sau antreprenor individual, ai acces nu doar la ofertele de finanțare a băncilor, ci și la cele lansate de companiile de creditare nebancară. Astfel, cu ajutorul unor împrumuturi acordate rapid, poți să-ți dezvolți mica afacere și să te bucuri de venitul bine meritat.

Cu produsul financiar Zoom Business ai oportunitatea să finanțezi proiecte la care nici nu ai visat pentru întreprinderea ta. Opțiunea de finanțare nebancară pe care ți-o oferim include credite nebancare pentru afaceri mici cu valori de până la 400.000 lei și cu termenul de rambursare până la 36 de luni. În funcție de suma pe care dorești să o obții, este necesară asigurarea unei garanții personale sau unui bun imobil, în dependență de situație. Pachetul necesar de acte este minim și nu implică alte obligațiuni de prezentare a adeverințelor decât cele stipulate în contractul de creditare.

Transparența și rapiditatea cu care abordăm problema ta financiară vin în sprijinul afacerii tale. Găsim soluții de creditare rapide și îți stăm la dispoziție pentru a-ți oferi consultanță profesionistă în creditare și în obținerea unui împrumut rapid pentru afacerea ta și dezvoltarea eficientă a acesteia. 

Cu Zoom Business prosperitatea afacerii tale e în mâini bune!

 

Beneficiile

  • În 15 minute, doar cu pașaportul/fișa tehnică
  • Obțineți banii în ziua aceea

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.