Credit cu garanție

 

Zilnic ne confruntăm cu situații dificile în care o anumită sumă de bani ne-ar scuti de o mulțime bătăi de cap. Însă, uneori, e vorba de o sumă mai mare decât una obișnuită pe care o poți împrumuta de la rude sau prieteni. Trebuie să ne gândim de două ori înainte de a împrumuta de la cineva o sumă care ar putea depăși bugetul personal. Și totuși, pentru astfel de cazuri există o soluție imediată și eficientă – un credit rapid. Unica diferență este că suma solicitată ar putea implica și oferirea unor garanții. Aici, creditele pot fi de diferite tipuri: credite ipotecare, unde ca gaj servește un bun imobil (casă, teren sau apartament), sau credite auto unde se grevează un bun mobil (mijloc de transport sau utilaj).

Creditul cu garanții nu prezintă responsabilități sau obligațiuni ascunse, comisioanele de acordare a acestuia sunt mai mici decât în cazul unui împrumut neasigurat. Tocmai de aceea un astfel de împrumut este mai rezonabil în cazul necesității de a obține o sumă mai mare decât cea care se acordă fără garanții. Dacă ai nevoie urgent de o sumă de bani pentru a-ți satisface necesitățile financiare, cu Zoom Credit ai oportunitatea să beneficiezi de un credit de consum cu orice tip de garanție. Îți satisfacem toate nevoile financiare, venind cu o abordare individuală a problemei tale. Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului între 1000 și 200.000 lei și perioada dorită de la 1 până la 60 luni. Doar completează cererea online, încarcă fotografiile buletinului, iar decizia va fi luată în 30 de minute. Primești banii în aceeași zi, în numerar în oficiul companiei sau pe cardul bancar personal.

Exemplu reprezentativ de un credit cu garanții

Visezi la o nuntă frumoasă, dar să fie mică și stilată, doar cu cei dragi? Ai calculat toate costurile și ai nevoie de 50.000 lei pentru a rezerva sala și pentru a comanda un catering. La această sumă gajul poate fi atât ipotecar, cât și în forma unui mijloc de transport. Asigurarea unui astfel de împrumut urgent te va ajuta să economisești o mulțime de resurse fără să plătești comisioane ascunse sau să suporți alte cheltuieli.

Să presupunem că dorești să întorci această sumă în 12 luni. Cu Zoom Consum beneficiezi rapid de creditul solicitat cu rata dobânzii anuale de 20 %, iar comisionul de acordare va constitui 0%. Lunar vei scoate din buzunar 5001,67 lei, astfel suma totală de rambursare va constitui 60020,04 lei. Dobânda anuală efectivă a sumei date este de 35.14%.

Un împrumut cu garanții îți poate rezolva necesitățile financiare urgente fără multe bătăi de cap și acte inutile. Nu mai aștepta să organizezi nunta visurilor tale. Acum e momentul potrivit pentru a te bucura de un eveniment inedit.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.