Credit fără acte

 

Mașina de spălat s-a defectat, iar frigiderul nu mai răcește produsele alimentare ca la început? Atunci a venit timpul să procuri tehnică nouă de uz casnic cât mai repede cu putință, deoarece prospețimea produselor alimentare și hainele curate constituie o prioritate în viața de zi cu zi. Astfel de probleme nu așteaptă și necesită rezolvate cât mai urgent, dar de unde poți împrumuta bani rapid fără acte? Băncile îți oferă costuri mai mici la credite, însă vei avea de a face cu birocrația care te va consuma, iar actele inutile se vor prăfui pe mesele angajaților. Ce ar fi dacă ai putea ai obține suma necesară fără acte și cozi la ghișeele instituțiilor bancare?

Vino la Zoom Credit și beneficiază de oferta Zoom Consum pentru a primi un credit fără acte, rapid și fără bătăi de cap. Nu îți solicităm nici un certificat de salariat, talon de pensie sau alte adeverințe ce denotă sursa venitului tău. Suma necesară pentru nevoile personale poate fi solicitată doar cu buletinul. Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului de la 1000 – 40000 mii lei și perioada dorită între 1 și 24 luni, în dependență de istoria creditară și garanții oferite. Completând cererea online, încarcă fotografiile actului de identitate și trimite cererea spre aprobare. Împrumutul pentru nevoi personale nu mai este greu de obținut, dacă îndeplinești cerințele contractuale. 

Exemplu reprezentativ de credit fără acte:

Un frigider cu clasă de A de eficiență energetică costă aproximativ 8000 lei. Vrei să-l procuri cât mai rapid pentru a păstra proaspete legumele și fructele, iar până la ziua salariului au mai rămas încă două săptămâni. Soluția perfectă este să beneficiezi de un credit de consum de la Zoom Credit și să procuri un frigider pentru bucătărie. Completând cererea online de pe site-ul companiei, ai hotărât să rambursezi această sumă în 12 luni. Deci dobânda anuală efectivă va constitui 59.45%, iar rata lunară va fi de 900.27 lei. Astfel, suma totală spre plată va fi 10803.24 lei. Zoom Credit vine cu o abordare rapidă și eficientă în soluționarea problemelor tale financiare, acordându-ți un împrumut rapid fără acte. Nu ești nevoit să suporți cheltuieli suplimentare sau să achiți comisioane ascunse. Înnoiește-ți bucătăria cu noi electrocasnice împreună cu Zoom Consum.

AVANTAJELE TALE:

  • Completarea cererii online

Aplică online și obține un împrumut rapid nebancar pentru nevoile personale. Nu pierde timpul în cozile de la bancă pentru a primi banii. Încarcă fotografiile buletinului tău și în câteva click-uri obține banii.

  • Decizie în 30 minute

După trimiterea cererii tale pentru obținerea creditului rapid decizia va fi luată doar 30 de minute. Vei primi un SMS sau vei fi contactat de reprezentanții companiei pentru obținerea creditului de consum. 

  • Fără comisioane ascunse

Nu-ți face griji în privința comisioanelor ascunse sau cheltuielilor suplimentare la rambursarea lunară a creditului.

  • Dobândă avantajoasă

Dobânda avantajoasă te va ajuta să economisești banii din bugetul familiei pentru cheltuieli necesare și nevoi personale în decursul fiecărei luni.

  • Primește banii în aceeași zi

Nu va mai fi nevoie să aștepți suma solicitată zile sau chiar săptămâni. Cu Zoom Consum primești banii chiar în aceeași zi. Tot atunci fii gata să ai planul de realizare a viselor tale.

  • Banii cash în oficiu sau direct pe cont

Poți primi suma împrumutului în numerar în oficiu sau direct pe contul tău bancar.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.