Credit fără gaj

 

Dacă în viața ta au apărut niște cheltuieli neprevăzute și ai nevoie de bani urgent, atunci un credit fără gaj este soluția care-ți va rezolva dificultățile financiare. Urgențe medicale, cadouri pentru cei dragi înaintea sărbătorilor sau, pur și simplu, o vacanță sunt doar câteva situații care necesită cheltuieli în plus, dificil de prevăzut. Un împrumut rapid fără garanții de la Zoom Credit îți stă la dispoziție și astfel ai posibilitatea să aplici online doar cu buletinul, fără adeverință de venit.

De ce e bine să apelezi la un astfel de credit? Ei bine, află că vei economisi o grămadă de timp pe formalități inutile, iar banii vor ajunge la tine în aceeași zi prin două posibilități la alegere, în numerar din oficiul companiei sau direct pe contul tău bancar. Nu va fi nevoie să faci niciun drum, pentru că vei completa cererea online, aici, pe site-ul companiei. La fel, nu va trebui să plătești taxe suplimentare sau comisioane ascunse. La o dobândă avantajoasă vei primi suma fixă de care ai nevoie. Tocmai de aceea un credit online este șansa ta de a-ți satisface nevoile personale rapid și eficient.

Exemplu reprezentativ de împrumut fără garanții

Demult visezi la renovarea curții. O mică grădină artificială în fața casei ar împrospăta curtea și i-ar conferi o atmosferă mai primitoare. Deja ai calculat suma necesară pentru materiale de construcție, care constituie 12.000 lei. Cu un venit lunar stabil, fii sigur că Zoom Credit îți va acorda un credit rapid și fără garanții.

Să presupunem că ești dispus să rambursezi această sumă în 12 luni. Astfel, în această perioadă vei scoate din buzunar 1350,4 lei lunar pentru a rambursa suma totală de 16.204,8 lei. Și asta pentru că dobânda anuală efectivă este 59.45%. Cu rata dobânzii de 35% și comisionul de acordare 0% vei beneficia de împrumutul solicitat. Doar completând cererea online și încărcând două fotografii a buletinului, vei primi și răspunsul după 30 de minute. După ce se va accepta cererea și vor fi procesate informațiile primite de la tine, banii vor fi transferați pe contul tău bancar sau îi poți ridica din oficiul companiei. Fără comisioane ascunse sau costuri suplimentare, vei putea să-ți renovezi curtea așa cum ai visat.

 

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.