Credite ieftine

 

În situațiile dificile, când ai nevoie de bani urgent, ești impus să cauți cele mai rapide metode pentru a-i obține. Și tocmai în aceste momente familia și prietenii nu sunt cea mai bună variantă. În schimb, un credit rapid te poate ajuta să-ți rezolvi problemele financiare fără probleme legate de formalități. Bineînțeles că nu vrei să rambursezi o mulțime de bani în plus pentru un astfel de serviciu și un credit ieftin este exact ceea de ce ai nevoie. 

Birocrația în bănci te consumă atunci când ai nevoie urgent de bani, iar pe lângă asta, acestea pot opri și costuri suplimentare. Cu Zoom Credit nu va mai trebui să-ți faci griji în privința costurilor ascunse. Instrumentul Zoom Consum te ajută să-ți organizezi bugetul așa astfel încât să nu plătești mai mult acolo unde poți economisi bani pentru bugetul familial.

Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului de la 1000 – până la 40.000 lei și perioada dorită între 1 și 24 luni. După completarea cererii online, decizia va fi luată în 30 de minute. Fără comisioane ascunse și cu o dobândă avantajoasă vei obține un împrumut rapid chiar în aceeași zi. Banii îi poți ridica în numerar în oficiul companiei noastre sau îi poți primi direct pe contul tău bancar.

Exemplu reprezentativ a unui credit ieftin

Ai fost invitat la nunta celui mai bun prieten și ai nevoie de 5500 de lei pentru cadoul la care visa de mult timp. Ai avut niște cheltuieli tocmai în această lună și nu îți ajung bani pentru acest cadou. Aici îți suntem alături și te ajutăm să rezolvi această problemă financiară cu ajutorul unui credit de consum, fără comisioane ascunse sau alte cheltuieli suplimentare. Ai decis că vei putea să rambursezi suma în 12 luni, o perioadă mai mult decât potrivită pentru a beneficia de un împrumut rapid la o dobândă avantajoasă.

Astfel, vei scoate din buzunar 618,93 lei pentru a rambursa suma totală de 7427,16 lei, cu dobânda anuală efectivă de 59.45 % cu toate cheltuielile incluse în rata lunară. După cum vezi, pentru această sumă nu va trebui să achiți mai mult decât stabilesc condițiile împrumutului. Cu Zoom Consum poți să nu-ți mai faci griji în privința banilor și să-ți bucuri prietenii cu darurile mult dorite.

 

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.