Credit nebancar

 

Se întâmplă uneori să ai nevoie de urgent de o sumă de bani pentru niște nevoi personale care nu pot fi amânate, însă nu dispui de ea la momentul respectiv. Te simți inconfortabil să apelezi la rude și prieteni ca să-ți rezolvi problemele financiare. Așadar, un credit urgent este o soluție rezonabilă în această situație. În unele cazuri, băncile solicită o garanție și percep un comision pentru analizarea solicitării. Strictețea în ceea ce privește venitul oficial este o caracteristică definitorie a băncilor ce oferă împrumuturi persoanelor fizice. Pe lângă buletin, acestea solicită un dosar cu un număr mare de acte ce dovedesc veniturile oficiale, iar decizia este luată într-un termen lung. În astfel de cazuri, un credit nebancar este o metodă optimă de a obține bani pentru nevoi personale. Cu Zoom Consum este foarte ușor să obții un astfel de credit. Cererea și toate celelalte operațiuni pentru obținerea banilor pot fi completate online, direct pe site-ul companiei, ceea ce înseamnă că nu vei pierde timp în cozile băncilor. Răspunsul la solicitarea împrumutul este rapid și poți returna banii repede, fără angajamente pe termen lung și comisioane ascunse. 

Poți beneficia de un credit online dacă ai vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani. Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului de la 1000 – 40000 mii lei și perioada dorită între 1 și 24 luni.  Astfel, primești banii în aceeași zi, în numerar în oficiu sau direct pe contul tău bancar. 

Exemplu reprezentativ a unui credit nebancar

Ți-ai propus renovarea bucătăriei într-un timp relativ scurt pentru a schimba atmosfera și a te bucura de confortul bine meritat. Și totuși, este destul de costisitor să procuri mobilă și materiale pentru renovarea acesteia. Nu poți să mai aștepți până la salariu și vrei să începi cât mai repede lucrările, dar nu dispui de bugetul necesar? Atunci un împrumut rapid este soluția ideală pentru această problemă financiară.

Să presupunem că ai nevoie de un buget de 7000 lei pentru mobilă de bucătărie, scaune și o masă. Cu instrumentul financiar Zoom Consum beneficiezi rapid de această sumă fără comisioane ascunse și acte inutile pe care ți le-ar solicita o bancă. Ai hotărât că vei putea rambursa această sumă în 12 luni. Pentru această perioadă dobânda anuală efectivă constituie 59.45%. Prin urmare, lunar va trebui să scoți 787.73 de lei pentru a rambursa împrumutul. Suma totală spre plată va fi 9452.76 lei. După cum vezi, rata lunară este destul de rezonabilă pentru împrumut rapid nebancar. Completează cererea online doar cu datele din buletin și poșta electronică personală, iar noi îți rezolvăm toate necesitățile financiare în aceeași zi

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.