Credit rapid

 

În fiecare zi avem de înfruntat cu o mulțime de situații și probleme care necesită o soluție cât mai rapidă. Și ce faci atunci când ai nevoie urgent de o sumă de bani pentru a achiziționa tehnica defectă sau pentru a termina reparația? În acest caz, un împrumut pentru nevoi personale este alegerea perfectă. Cu instrumentul financiar Zoom Consum poți să nu mai faci griji pentru sursele financiare. 

Nu mai e nevoie să pierzi timp la ghișeele băncilor și să faci rost de acte inutile. Completând cererea online, alege suma necesară (poți alege între 1000 și 40000 mii lei), termenul de rambursare (de la 1 până la 24 de luni), încarcă fotografiile buletinului, iar timp de 30 de minute va fi luată decizia de acordare a creditului nebancar și vei primi un SMS sau ve-ți fi contactat. Fără comisioane ascunse și cu o dobândă avantajoasă, poți obține chiar în aceeași zi banii de care ai nevoie ca să-ți soluționezi problemele legate de bani. Cu Zoom Consum deții toate soluțiile pentru satisfacerea necesităților financiare.

Exemplu reprezentativ – Împrumut rapid

Ești freelancer în domeniul IT și laptopul este vital pentru derularea proiectelor tale care îți aduc un venit stabil. Imaginează-ți că într-o bună zi acesta se defectează tocmai cu o zi înainte de predarea unui material important. Chiar dacă ai păstrat toate datele pe Google Drive, oricum ai nevoie de un laptop nou pentru a finaliza proiectul, însă nu ai suficienți bani pentru a-l procura. Pentru astfel de situații neprevăzute Zoom Credit a pregătit o soluție perfectă. Un credit de consum te va ajuta să procuri un laptop nou pentru a-ți continua activitatea fără pierderi. 

Să presupunem că pentru această achiziție ai nevoie de 10 mii de lei și ești dispus să o achiți în 12 luni. Cu Zoom Consum beneficiezi de această sumă cu dobânda anuală efectivă de 59.45%. Timp de 12 luni va trebui să scoți din buzunar 1125.33 lei. Astfel suma totală spre achitare va constitui 13503.96. După cum vezi, creditul rapid este o adevărată salvare în astfel de cazuri. Fără garanții și alte cheltuieli decât cele stabilitate în condițiile contractului, vei putea face o achiziție pe măsură.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.