Credit doar cu buletinul

Realizează-ți visul datorită creditului rapid

Știm cât de important este timpul pentru tine și câte formalități necesită un credit de consum solicitat de la filialele băncilor. Pe lângă câteva copii de buletin, angajații îți mai cer și o adeverință de venit, extras de cont sau talonul de pensie, o mulțime de acte care, până la sfârșit ajung să adune praful pe mesele directorilor băncilor. Noi ținem la timpul tău și te scutim de toate aceste momente inutile - îți oferim oportunitatea să obții un credit doar cu buletinul, fără alte acte inutile pe care să-ți irosești timpul.

Nu mai este nevoie să-ți xeroxezi buletinul de câteva ori, ca mai apoi să pierzi toate copiile și să nu le mai găsești. E destul să fotografiezi actul de identitate și să încarci fotografiile după ce ai completat cererea online pentru împrumutul rapid.

Exemplu reprezentativ de credit de consum doar cu buletinul:

Nu mai suporți praful din casă și dorești să-ți termini în sfârșit reparația în bucătărie și antreu, dar nu-ți ajung 25.000 lei pentru lucrări de finisaj. Deja ai stabilit termenul limită pentru realizarea acestor lucrări și ți-a rămas să cumperi materialele necesare, dar nu dispui încă de această sumă. 

Zoom Credit îți acordă un credit rapid pentru perioada pe care o consideri optimă. De exemplu, ai decis că ești capabil să achiți acești 25.000 lei în 12 luni. Pentru această sumă, dobânda anuală efectivă este 59,45%, iar rata lunară pe care va trebui să o scoți din buzunar constituie 2813.33 de lei. Astfel, suma totală spre plată va fi de 33.759,96 lei. Este o sumă relativ mică pentru rapiditatea și lipsa birocrației pe care ți-o oferim în schimb.

În astfel de cazuri creditele nebancare sunt o soluție perfectă pentru rezolvarea problemelor financiare care necesită o abordare cât mai urgentă.

AVANTAJELE TALE:

  • Completarea cererii online

Aplică online și obține un împrumut rapid nebancar pentru nevoile personale. Nu pierde timpul în cozile de la bancă pentru a primi banii. Încarcă fotografiile buletinului tău și în câteva click-uri obține banii.

  • Decizie în 30 minute

După trimiterea cererii tale pentru obținerea creditului rapid decizia va fi luată doar 30 de minute. Vei primi un SMS sau vei fi contactat de reprezentanții companiei pentru obținerea creditului de consum. 

  • Fără comisioane ascunse

Nu-ți face griji în privința comisioanelor ascunse sau cheltuielilor suplimentare la rambursarea lunară a creditului.

  • Dobândă avantajoasă

Dobânda avantajoasă te va ajuta să economisești banii din bugetul familiei pentru cheltuieli necesare și nevoi personale în decursul fiecărei luni.

  • Primește banii în aceeași zi

Nu va mai fi nevoie să aștepți suma solicitată zile sau chiar săptămâni. Cu Zoom Consum primești banii chiar în aceeași zi. Tot atunci fii gata să ai planul de realizare a viselor tale.

  • Banii cash în oficiu sau direct pe cont

Poți primi suma împrumutului în numerar în oficiu sau direct pe contul tău bancar.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.