Credit fără adeverință de venit

 

În curând ai un eveniment important în familie și nu îți ajung bani pentru a te bucura pe deplin de acesta? Dorești să obții un împrumut pentru nevoi personale, însă nu poți solicita o adeverință de venit pentru că ești abia în perioada de probă la serviciu? Lasă panica la o parte, pentru că Zoom Credit e aici să te ajute cu această problemă financiară. Dacă nu ai venituri din surse clasice și obții salariul, de exemplu, din chirii, dividente sau drepturi de autor, atunci cu Zoom Consum beneficiezi rapid de un credit fără adeverință de venit și poți să nu-ți mai faci griji pentru necesitățile financiare a familiei tale.

Trebuie doar să completezi cererea online, să încarci două fotografii ale buletinului și să trimiți formularul spre aprobare, iar răspunsul îl vei primi în cel mult 30 de minute de solicitare. Bucură-te de evenimentele importante împreună cu familia ta și uită de griji cu ajutorul unui împrumut online

Exemplu reprezentativ de credit fără adeverință de venit

Se apropie ziua de naștere a copilului, însă nu ai destui bani pentru a-l surprinde cu o petrecere într-un local tematic? Pentru a rezerva sala cât mai rapid pentru 15 persoane, ai nevoie de un avans de 6000 de lei. Cum să obții un credit rapid dacă majoritatea băncilor solicită un certificat de salariu sau copia contractului de muncă? Zoom Consum, instrumentul tău financiar, te ajută să soluționezi această problemă într-un mod eficient și fără multe bătăi de cap.

Beneficiind de un împrumut de 6000 lei, să presupunem că ai ales perioada de 12 luni pentru rambursare. Dobânda anuală efectivă la această sumă va constitui fix 59.64 %, iar plata totală va fi 8102.4 lei. Dacă nu ești sigur că vei putea rambursa suma creditului nebancar, poți alege un termen mai mare, de exemplu 15 luni. Astfel, rata lunară va constitui 575.2 de lei, iar dobânda anuală efectivă va fi 59.12%. Deci, suma totală spre plată va fi 8628 lei. După cum vezi, dobânda crește odată cu termenul de rambursare. Însă nu ai pentru ce să-ți faci griji. Dacă vei utiliza banii rațional, te vei bucura evenimentele importante ale familiei tale. Nu neglija necesitățile și dorințele celor dragi. Fii aproape de ei cu Zoom Consum!

AVANTAJELE TALE:

  • Completarea cererii online

Aplică online și obține un împrumut rapid nebancar pentru nevoile personale. Nu pierde timpul în cozile de la bancă pentru a primi banii. Încarcă fotografiile buletinului tău și în câteva click-uri primește-ți banii.

  • Decizie în 30 minute

După trimiterea cererii tale pentru obținerea creditului rapid decizia va fi luată doar 30 de minute. Vei primi un SMS sau o scrisoare de confirmare pe poșta electronică personală și te vei bucura de creditul de consum. 

  • Fără comisioane ascunse

Nu-ți face griji în privința comisioanelor ascunse sau cheltuielilor suplimentare la rambursarea lunară a creditului.

  • Dobândă avantajoasă

Dobânda avantajoasă te va ajuta să economisești banii din bugetul familiei pentru cheltuieli necesare și nevoi personale în decursul fiecărei luni.

  • Primește banii în aceeași zi

Nu va mai fi nevoie să aștepți suma solicitată zile sau chiar săptămâni. Cu Zoom Consum primești banii chiar în aceeași zi. Tot atunci fii gata să ai planul de realizare a viselor tale.

  • Banii cash în oficiu sau direct pe cont

Poți primi suma împrumutului în numerar în oficiu sau direct pe contul tău bancar.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.