Credit fără lucru oficial

 

Există o mulțime de situații neplanificate în care ai nevoie urgent de bani, însă nu știi unde să faci rost de ei. Unde mai pui că băncile mari nu acordă împrumuturi fără lucru oficial, oricare n-ar fi motivul bine întemeiat al solicitării unei sume de bani. Însă necesitățile financiare ce țin, de exemplu, de starea sănătății tale sau a celor dragi necesită o abordare cât mai urgentă pentru a nu suporta consecințe și mai grave.

Zoom Consum este aici pentru a-ți satisface toate nevoile personale legate de sănătate și nu numai. Un credit rapid îți va acoperi toate cheltuielile dacă ai decis să faci o cură de tratament pentru a-ți întări sănătatea sau dacă ai nevoie de o sumă de bani pentru a-ți trata dinții, dar nu ești angajat oficial în câmpul muncii. Fără formalități inutile și cozi interminabile la bancă, poți obține un împrumut rapid doar completând cererea online chiar aici, pe site-ul companiei. Nu este nevoie să ai venituri lunare legale pentru a putea solicita un simplu împrumut de la Zoom Credit. Ai posibilitatea să alegi suma creditului de la 1000 până la 40000 mii lei și perioada dorită între 1 și 24 luni. Având o istorie creditară satisfăcătoare, poți beneficia și de alte avantaje pe care ți le oferim ca să nu-ți mai faci griji pentru sursele bănești de care ai nevoie urgent.

Exemplu reprezentativ de împrumut fără lucru oficial

Ai dureri insuportabile de dinți și trebuie să mergi de urgență la un stomatolog? Pe lângă procedurile standarde care implică anestezie și o probabilă obturație, dentistul ar putea să-ți sugereze și un tratament îndelungat. Bineînțeles că nu îl poți amâna și trebuie să investești o sumă exactă în tratarea dinților. Să presupunem că ai nevoie de 5000 lei pentru a începe tratamentul. Astfel, cu ajutorul serviciul Zoom Consum poți soluționa această problemă în doar jumătate de oră, chiar dacă nu ai venituri oficiale. 

Un împrumut rapid nebancar te poate scăpa de o mulțime de griji și nervi. Zoom Credit îți acordă suma de care ai nevoie fără comisioane ascunse și la o dobândă avantajoasă. După o mică analiză ai decis că 12 luni este un termen real și optim pentru rambursarea creditului. Astfel, rata lunară va fi 562.67 lei, iar dobânda anuală efectivă constituie 59.45%. Suma totală spre plată va fi de 6752.04 lei. După cum vezi, este o ofertă de creditare destul de avantajoasă pentru satisfacerea unor necesități financiare urgente. Aplicând online, nu trebuie să-ți faci griji pentru ridicarea banilor. Îi primești în aceeași zi pe contul curent, contul bancar sau în numerar în oficiul companiei.

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.