Apartament în gaj

 

Demult visezi la renovarea apartamentului de la A la Z, dar nu ai suficienți bani pentru a-i reda o atmosferă mai primitoare? Materialele de construcții și finisaj sunt scumpe și nu îți permiți procurarea acestora nici la reduceri? Atunci a venit timpul să te gândești la varianta unui credit ipotecar pentru a-ți realiza visul și de a face reparația la care ai visat câțiva ani buni. Un astfel de împrumut te ajută să-ți modernizezi locuința rapid și fără bătăi de cap. Acesta se garantează obligatoriu cu ipoteca pe apartamentul în care dorești să faci reparația.

Cu ajutorul produsului Zoom Ipoteca îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului până la 600.000 lei cu un termen de rambursare până la 120 de luni. La fel, îți achităm 75% din valoarea bunului imobil sau îți finanțăm procurarea acestuia, cu o contribuție din partea ta de minim 25%. Dobânda anuală efectivă variază de la 29,24% până la 35,15%. Nu îți face griji în privința ratei de dobândă. Aceasta este fixă și constituie 20% anual sau 1,67, lunar. Comisionul de acordare perceput este 2%, iar rata de rambursare anticipată este 5%.

Suntem aici să-ți răspundem cu rapiditate și să abordăm cât mai eficient problema ta financiară. Îți rămâne doar să completezi cererea online pentru creditul cu apartament în gaj, iar decizia va fi luată în 30 de minute. Banii îi primești în aceeași zi, în numerar în oficiul companiei sau direct pe contul tău bancar. Cu Zoom Ipoteca vei intra într-un apartament renovat așa cum ți-ai visat!

Apropo, dacă ai un venit stabil (nu neapărat unul oficial) și o istorie creditară satisfăcătoare, poți obține o reducere la dobânda împrumutului tău. Cu siguranță nu vrei să ratezi oportunitatea de a-ți renova apartamentul în astfel de termeni.

 

Exemplu reprezentativ – Credit cu apartament în gaj

Pentru suma de 150.000 lei cu termenul de 20 de luni, rata lunară va constitui 10.005 lei. Astfel, suma totală spre plată va fi 200.100 lei, iar dobânda anuală efectivă va fi 35%. Cu un astfel de credit cu garanție de apartament poți beneficia de o sumă de bani considerabilă pentru a-ți renova apartamentul cât mai rapid cu Zoom Credit.

Beneficiile

  • Răspuns rapid la aplicare.
  • Cea mai avantajoasă dobândă pe piața imobiliară
  • Să ai în proprietate un bun mobil pentru Zoom Auto și Zoom Ipotecă

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.