Credit ipotecar

 

Una dintre cele mai mari dorințe a tinerilor din Republica Moldova cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani este să-și procure propriul apartament și să scape cât mai repede chirie. Și totuși, nu toți dețin această posibilitate de a-și permite să achiziționeze o casă cu bani gheață. Un credit pentru prima casă este exact ceea de ce au nevoie cuplurile și familiile tinere care visează la un confort propriu și asigurat. 

Echipei Zoom Credit îi pasă de bunăstarea și fericirea familiei tale. Tocmai de aceea am creat un produs financiar care te va ajuta să procuri propria casă datorită unui împrumut ipotecar cu dobânzi avantajoase și fără comisioane ascunse – Zoom Ipoteca. Te ajutăm să procuri apartamentul mult dorit și îți oferim 75% din valoarea acestuia, iar contribuția ta va fi doar de 25%. Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului cu până la 200.000 lei și termenul dorit până la 36 de luni. Dobânda anuală efectivă la produsul dat variază de la 29,24% până la 35,15%, iar rata dobânzii este fixă și constituie 20% anual sau 1,67% lunar. Rata de rambursare anticipată este de 5%, în timp ce comisionul de acordare este 2%. Nu percepem comisioane sau plăți ascunse din motiv că ținem la încrederea ta și suntem dornici să-ți ajutăm la procurarea apartamentului tău de vis. De aceea îți garantăm că primești banii printr-o modalitate la alegere: în numerar în oficiul companiei sau pe cardul tău bancar. Fii sigur că Zoom Credit este alegerea perfectă în materie de credite ipotecare fără avans, deoarece bunăstarea și liniștea familiei tale este prioritatea noastră.

Exemplu reprezentativ – Credit pentru apartament

Împrumutul rapid de la Zoom Ipoteca îți oferă șansa să achiziționezi prima casă cu dobândă anuală avantajoasă fără cheltuieli suplimentare. Prin urmare, pentru suma de 200.000 lei pe termenul de 36 luni, rata lunară va constitui 8890 lei, astfel încât suma totală spre plată va fi 320.040 lei. Dobânda anuală efectivă nu va fi mai mare de 33.60%. Doar în 3 ani vei returna suma creditului pentru apartament și te vei bucura de avantajele propriului apartament chiar din primele zile după procurarea acestuia. Cu Zoom Credit visele devin realitate!

 

Beneficiile

  • Răspuns rapid la aplicare.
  • Cea mai avantajoasă dobândă pe piața imobiliară
  • Să ai în proprietate un bun mobil pentru Zoom Auto și Zoom Ipotecă

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.