Credit ipotecar

 

Una dintre cele mai mari dorințe a tinerilor din Republica Moldova cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani este să-și procure propriul apartament și să scape cât mai repede de chirie. Și totuși, nu toți dețin această posibilitate de a-și permite să achiziționeze o casă cu bani gheață. Un credit pentru prima casă este exact ceea de ce au nevoie cuplurile și familiile tinere care visează la un confort propriu și asigurat. 

Echipei Zoom Credit îi pasă de bunăstarea și fericirea familiei tale. Tocmai de aceea am creat un produs financiar care te va ajuta să procuri propria casă datorită unui împrumut ipotecar cu dobânzi avantajoase și fără comisioane ascunse – Zoom Ipoteca. Te ajutăm să procuri apartamentul mult dorit și îți oferim 75% din valoarea acestuia, iar contribuția ta va fi doar de 25%. Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului cu până la 600.000 lei și termenul dorit până la 120 de luni. Dobânda anuală efectivă la produsul dat variază de la 26,04% până la 31,8%, iar rata dobânzii este fixă și constituie 16% anual sau 1,33% lunar.

Debitorul poate rambursa anticipat creditul, iar în  cazul  rambursării  anticipate  a  creditului,  Clientul achită Organizație de creditare nebancară un comision în mărime de 1% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată şi rezoluțiunea convenită a contractului de credit este mai mare de un an și 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată și data convenită pentru rezoluțiunea contractului de credit nu este mai mare de un an, în timp ce comisionul de acordare este 0%.

Apropo, dacă ai un venit stabil (nu neapărat unul oficial) și o istorie creditară satisfăcătoare, poți obține o reducere considerabilă la dobânda anuală. Da, ne pasă de visele tale, de aceea depunem maxim efort pentru a le realiza cât mai repede posibil.

Nu percepem comisioane sau plăți ascunse din motiv că ținem la încrederea ta și suntem dornici să-ți ajutăm la procurarea apartamentului tău de vis. De aceea îți garantăm că primești banii printr-o modalitate la alegere: în numerar în oficiul companiei sau pe cardul tău bancar. Fii sigur că Zoom Credit este alegerea perfectă în materie de credite ipotecare fără avans, deoarece bunăstarea și liniștea familiei tale este prioritatea noastră.

 

Exemplu reprezentativ – Credit pentru apartament

Împrumutul rapid de la Zoom Ipoteca îți oferă șansa să achiziționezi prima casă cu dobândă anuală avantajoasă fără cheltuieli suplimentare. Prin urmare, pentru suma de 150.000 lei pe termenul de 30 luni, rata lunară va constitui 6.995 de lei. Astfel suma totală spre plată va constitui 209.850 lei, unde comisionul de acordare constituie 0 lei . Dobânda anuală efectivă nu va fi mai mare de 27.83%. Doar în 2.5 ani vei returna suma creditului pentru apartament și te vei bucura de avantajele propriului apartament chiar din primele zile după procurarea acestuia. Cu Zoom Credit visele devin realitate!

 

Beneficiile

  • Răspuns rapid la aplicare.
  • Cea mai avantajoasă dobândă pe piața imobiliară
  • Să ai în proprietate un bun mobil pentru Zoom Auto și Zoom Ipotecă

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.