Credite pentru construcții

 

Casa visurilor tale are grădină frumoasă, este spațioasă și primitoare, exact așa cum vezi în filmele despre familii fericite, într-o locuință perfectă? Atunci de ce să te mulțumești cu visele și să nu te apuci de treabă pentru a-ți realiza dorințele? Dacă nu ai încă suficiente resurse financiare pentru a-ți transforma planurile în realitate, atunci un credit ipotecar este metoda cea mai rapidă pentru realizarea acestora. 

Dacă deții un teren și vrei să construiești casa visurilor tale, dar nu dispui de suma necesară, Zoom Credit îți oferă 75% din valoarea cheltuielilor pentru construcția acesteia, iar din partea ta este nevoie de o contribuție de 25%.

În plus, dacă ai un venit stabil (nu neapărat unul oficial) și o istorie creditară satisfăcătoare, îți oferim și o reducere la dobânda creditului solicitat.

Dobânda anuală efectivă a produsului dat cuprinde valori între 26,04% și 31,8%. Rata dobânzii este fixă și constituie 16% anual sau 1,33% lunar. Comisioanele de acordare percepute sunt 0%, iar cele de rambursare constituie 1% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată şi rezoluțiunea convenită a contractului de credit este mai mare de un an și 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată și data convenită pentru rezoluțiunea contractului de credit nu este mai mare de un an.Penalitatea în caz de întîrziere 0.04% din suma acordată. La fel, ai cea mai mare perioadă de rambursare a împrumutului ipotecar – 120 de luni. Îți rămâne doar să completezi cererea online și să alegi suma până la 600.000 lei pentru a-ți realiza visul.

Exemplu reprezentativ – Credit pentru construcții

Pentru suma de 100.000 lei cu perioada de 45 de luni și DAE de 26.92%, lunar vei scoate din buzunar 3552,22 de lei. După cum vezi, doar în 4 ani vei returna banii și în tot acest timp te vei bucura de noua casă. Creditele pentru construcții de la Zoom Ipoteca îți realizează visele în cel mai scurt. Nu mai aștepta și mută-te acum în propriul cămin.

 

 

Beneficiile

  • Răspuns rapid la aplicare.
  • Cea mai avantajoasă dobândă pe piața imobiliară
  • Să ai în proprietate un bun mobil pentru Zoom Auto și Zoom Ipotecă

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.