Credite pentru construcții

 

Casa visurilor tale are grădină frumoasă, este spațioasă și primitoare, exact așa cum vezi în filmele despre familii fericite, într-o locuință perfectă? Atunci de ce să te mulțumești cu visele și să nu te apuci de treabă pentru a-ți realiza dorințele? Dacă nu ai încă suficiente resurse financiare pentru a-ți transforma planurile în realitate, atunci un credit ipotecar este metoda cea mai rapidă pentru realizarea acestora. 

Dacă deții un teren și vrei să construiești casa visurilor tale, dar nu dispui de suma necesară, Zoom Credit îți oferă 75% din valoarea cheltuielilor pentru construcția acesteia, iar din partea ta este nevoie de o contribuție de 25%. 

Dobânda anuală efectivă a produsului dat cuprinde valori între 29,24% și 35,15%. Rata dobânzii este fixă și constituie 20% anual sau 1,67% lunar. Comisioanele de acordare percepute sunt 2%, iar cele de rambursare constituie 5%. La fel, ai cea mai mare perioadă de rambursare a împrumutului ipotecar – 36 de luni. Îți rămâne doar să completezi cererea online și să alegi suma de la 10.000 până la 200.000 lei pentru a-ți realiza visul.

Exemplu reprezentativ – Credit pentru construcții

Pentru suma de 100.000 lei cu perioada de 36 de luni și DAE de 33.60%, lunar vei scoate din buzunar 4445 lei. După cum vezi, doar în trei ani vei returna banii și în tot acest timp te vei bucura de noua casă. Creditele pentru construcții de la Zoom Ipoteca îți realizează visele în cel mai scurt. Nu mai aștepta și mută-te acum în propriul cămin.

 

Beneficiile

  • Răspuns rapid la aplicare.
  • Cea mai avantajoasă dobândă pe piața imobiliară
  • Să ai în proprietate un bun mobil pentru Zoom Auto și Zoom Ipotecă

Aplicați acum

Acum nu mai trebuie să aștepți în linie pentru a obține un împrumut pentru bunuri de larg consum sau pentru servicii de finanțare. Completați o cerere și primiți bani în câteva minute.